Hem

A long day

Idag har det varit a long day, massa plugg, tandläkare, träffa Lucas, träffa Dominic och Hilda och sen Sarah. Men det känns att man gjort samtidigt jätte mycket på nåt sätt nu när man babblar upp allting :)

Plugget går så där det är rätt mycket nu i slutet men jag kämpar på. Hos tandläkaren gick det bra, snart börjar det bli dags att ta bort tandställningen och det känns hur bra som helst att kunna äta ordentligt utan att tänka att något kommer lossna eller så.

Jag tog en kaffe latte med Lucas efter tandläkaren på Bianchi, älskar deras kaffe och service! Efter det åkte jag för att träffa Dominic och Hilda och vi hade det riktigt kul ihop, det var ett tag sedan jag träffade Hilda så jag lekte med henne, hon är så gosig att man vill vara med henne jämnt. Hon är typ enda barnet jag gillat under hela mitt liv haha annars brukar jag inte tycka om barn men är verkligen speciell på nåt sätt :)

Jag träffade Sarah senare och vi gick till Vapiano och hon åt och jag tog en drink, jag älskar den drinken den är så god :D Vi pratade om lite allt möjligt typ framtiden, tatueringar som hon vill göra eftersom hon älskar tatueringar. Sen pratade vi om när jag ska tatuera mig och även om jag känner att jag skulle vilja det så vet jag inte när jag skulle samla modet för att verkligen göra det haha men jag vill göra det nån gång.

Det är illafall så min dag har sett ut, det slutade med entrecote och potatisgratäng när jag kom hem efter a long day, och nu duscha sen sova för imorgon är det en ny dag och det är dags för praktik igen och lära sig nya intressanta saker.

A long day

Strawberry Jar från Vapiano!