Hem

Äntligen!

Äntligen är det fredag imorgon, den här veckan har känts väldigt lång, men nu är den äntligen över vilket känns bra. Nu är det bara exakt två veckor kvar tills jag är klar utbildad, fan vad spännande!

Idag hade jag praktik och det gick bra, fick jag lite nya grejer så hon var tvungen att förklara ordentligt men annars gick det jätte bra. Jag har alltid jätte kul med, vi hann till och med fika en kvart idag vilket är mysigt att bara snacka och slappna av innan man ska sätta igång med jobb igen.

När jag slutade träffade jag Tobias och åkte till Mall of Scandinavia för att klippa mig, jag slutade senare än tänkt så det blev lite tajt så vi åt bara två cheeseburgare från Max innan det var dags för att klippa mig.

Mitt hår hade blivit långt igen så det var dags och äntligen är det kort igen! Känns så skönt att ha kort hår igen! Hon klipper trodde jag hade ångrat mig att jag hade klippt kort eftersom jag inte gått dit på länge så hon trodde jag skulle spara igen, men jag sa till henne att jag bara inte hade hunnit med och varje gång jag kunde typ så var hon fullbokad. Att klippa kort har nog varit bästa beslutet, jag tycker är jätte skönt, jag brukar aldrig göra så mycket med mitt hår för jag är för lat när det gäller det så oftast blir det tofs bara så då är det skönare att bara ha en liten bulle än en gigantisk bulle jag hade när det var långt. Jag klippte lite kortare än senast för förra gången växte det så fort så just nu är det några hårstrå som inte vill vara med i tofsen haha :)

Äntligen