Hem

Äntligen har jag köpt iPhone 6

Äntligen har jag köpt iPhone 6

Idag tisdag så har det varit en kall dag faktiskt, inte jätte men ganska. Det blir mindre soltimmar och det är bara så tråkigt. Hade tänkt att dra till Täby idag för att köpa nya iPhone men eftersom det var så långt och man inte vill åka i onödan så ringde jag först till Apple butiken för att kolla om de hade mobilen i lagret och det hade de inte, eller de hade bara den med 16gb och den vill jag inte ha så det blev ingen mobil för mig idag. Men eftersom de inte heller visste när de skulle få in flera så bestämde jag mig för att beställa den från nätet istället och så blev det! Så nu har jag beställt iPhone 6 och den ska levereras mellan 10-16 december så det blir en tidigt julklapp hihi :) Jag beställde en 128GB guldig iPhone, skulle ta 64gb från början men jag brukar ta så många bilder med mobilen och ha massa foto appar så det det blev 128gb istället, det var ju bara 1000kr som skiljde så det kändes inte så mycket när man ändå är uppe i den höga summan. Köpte även ett sjukt snyggt fodral till min ipad mini så slipper jag ha skal, de är så krångliga ibland :)

Eftersom det inte blev nån Täby och både jag o Tobias var hungriga, mest Tobias så klart, så bestämde vi oss för att åka till Max för att äta. Det var super gott som vanligt, idag fick jag även med mig en ballong som jag fick från hon som jobbar i serveringen, hon är så livlig hon :)

Idag blev det Ikea också, morsan har velat det så länge så idag var det hennes lyckodag kan man säga. Man kan inte motstå så länge hennes söta ögon när de frågar om man vill till Ikea. Vi köpte mest grejer till julgranen och sen några andra små grejer, hon var ute efter en snygg hylla/stege men vi hittade inte nån snygg där, så vi kommer nog köpa en som finns på Mio :)