Hem

Bik bok!

Hej!

Just nu sitter jag här och har inte så kul eftersom älsklingen jobbar på en grej så jag har inte så mycket att göra men vad kan man göra liksom? Så jag får sitta och blogga istället om det jag köpte i Bikbok förra veckan och det som har hänt idag och det är också kul så klart! :)

Idag så åt jag lunch med älsklingen och min mamma för att fira honom för att han har fått en bra löneförhöjning vilket är bra för det betyder att han är grym, han behövde inte be om det han ville ens liksom de gav det till honom direkt eftersom de tyckte att han hade utvecklas så mycket och har tagit mer ansvar, så jag är jätte stolt flickvän hihi :) Efter vi hade ätit så gick han tillbaka till sitt jobb och jag och mamma stannade i stan och köpte de sista julklappar för i år, så nu är vi klara och jag längtar redan till jul, vill öppna alla mina presenter nu på en gång! När vi var klara i stan så åkte vi till Farsta för jag skulle reklamera mina byxor som hade gått sönder, jag blev så ledsen när jag märkte att de var trasiga jag har inte ens använt de mer än två gånger! Byxorna hade jag köpt i salt och som tur var så fick jag pengarna tillbaka så nu får jag försöka köpa andra byxor eftersom den modellen är slut enligt hon som jobbade i Salt. Jag har hitta samma modell hon Nelly men det finns inte storleken jag är XS och där finns det från S, om ni trycker på länken så kommer ni till byxan :)

Men men jag ville i alla fall berätta om en jättefin topp jag köpte i Bikbok som jag hade tänkt att matcha med ett par leggins jag köpte från Gina tricot. Toppen är vit och leggingsen är typ vinröda sen hade jag tänkt att ta mina höga Jeffrey Campbell och det tror jag kommer bli riktigt snyggt! :) Men här kommer bilderna och då är det bara att trycka på på de så att ni kommer till de om ni skulle vilja köpa de, toppen finns i flera färger tror jag samma som legginsen. Ha det bra!

Topp från BikBok, 249:-
Leggins från Gina Tricot, 199:-