Hem

En dag med min mami :)

Hej!
Igår hade jag bästa dag med min mami, jag bara älskar henne och älskar att vara med henne! Jag vet inte hur andra mammor är men min mamma rockar fett kan jag säga! :) jag kan prata med henne om allt och det har jag alltid gjort och kommer alltid göra känna det som. Vi bråkar ibland och sånt men vi klarar inte oss utan varandra vilket gör att vi oftast blir sams igen hihi! Men vad kan jag säga mer hon är helt enkelt bäst och igår var det kul att vara ute med henne!
Det började att vi träffades i Farsta strand och sen åkte vi till Farsta centrum, vi var hungriga så vi köpte de goda wrapps från Burger King och sen gick vi till Hemtex eftersom hon ville så gärna dit, hon bara älskar att köpa saker till hemmet så jag följde med ditt och där var vi ett tag kan jag meddela! :) Sen gick vi till Åhléns och köpte olika masker för ansiktet och krämer och smink, efter det var vi klara så vi fick till bussen och eftersom den skulle komma om 12 minuter så köpte vi en glass och delade på det :)
Sen kom vi hem och det blev aldrig zumba för hon var för trött men idag ska jag försöka igen så att hon tränar med mig! :)
Men nu ska jag av tåget så vi hörs, kommer lite bilder!

20130717-144110.jpg

20130717-144127.jpg