Hem

EOS evolution of smooth – Mitt nya läppbalsam

Igår var jag på Kicks och då köpte jag den nya EOS läppbalsam som jag har hört ska vara jättebra. Den finns i olika färger alltså smaker men för mig blev det den rosa som är jordgubb. Jag har testat den nu i två dagar och tycker faktiskt den är bra, jag gillar att den inte är kladdig som några läppbalsam kan vara. Men det jag älskar mest är formen den här, den ser ut som ett litet ägg, super sött och praktiskt faktiskt! Ska testa den nu i flera dagar så kan jag skriva om det fortfarande känns bra och om den är så bra som alla säger att den är.

Lite fakta om den här nya läppbalsam är att den är 95% ekologisk och 100% naturlig och är även helt fri från petrolatum och parabener. Den innehåller vitamin E, sheasmör och jojobaolja. Detta är enligt tillverkarna de perfekta ingredienserna för att dina läppar ska se välvårdade och sunda.

 EOS jordgubb