Hem

Hej på er!

Tjena!

Just nu sitter jag hemma med min kära älskling och gör ingenting speciellt, han håller på att designa olika sidor med en kompis och programmerar de. Så jag håller på att göra läxor jag har kvar att göra. Egentligen skulle jag vara ute och festa med Karlas hund (Rocky) mådde dåligt så hon kunde inte gå ut så vi får ta det nästa vecka kanske :)

Imorgon kommer jag iaf inte göra något spec tror jag, kanske spela fotboll lr nåt. Idag kontaktade jag Nelly iaf och de kommer ge mig 60 kr för att de har skickat fel och så, så snälla ju! :) Så imorgon tänker jag skicka iväg mina skor och då kommer jag få nya paret nästa vecka och då har jag två par Jeffrey Campbell skor, och då har samlingen börjat hihi! Jag älskar att samla på saker, det där kommer bli det dyraste jag kommer samla tror jag :) Converse e ju inte så där dyra liksom :)

Men nu ska jag gå och kolla lite hur min älskling designar och programmerar och då kanske jag kan tjäna lika bra som honom hihi! :D Här kommer en bild på sista grejen jag och min älskling köpte till huset! Den är så grym asså :) Vi köpte den i Media Markt :) Sen vi köpte den har vi gjort apelsin juice hela tiden!