Hem

Helgen!

Hej på er!

Den här helgen var jag ledig och då har jag haft skit kul med både min mamma och min älskling. I söndags var det älsklingen sista dag på hans semester så vi bestämde för att promenera lite i stan och sen käka, vi hade väldigt kul i lördags och söndags. Idag har jag varit ledig och jag är det fram till torsdag och sen blir det jobba natt på fredag :)

Så de här lediga dagar ska jag försöka blogga så mycket det går faktiskt samtidigt som jag måste hinna vara med min mamma och min älskling så klart, men jag får planera min tid ordentligt så att jag hinner med allt, måste även boka tid hos frisören och sånt, så det finns mycket att göra den här vecka :)

Just nu sitter jag och bloggar och har beställt massa skor haha, jag som har varit så duktig på typ tre veckor att inte beställa något men nu gick det inte längre att hålla sig. Min älskling sover redan eftersom han ska upp tidigt imån så jag sitter uppe själv så det är därför jag beställde några skor :P

Men men nu ska jag gå och kolla runt lite på nätet, jag lägger upp bilderna vi tog i lördags och imorgon eller idag om jag orkar så lägger jag upp bilderna på skorna jag har beställt hem. Ha det bra så länge! :)