Hem

Helgen har varit bra :)

Helgen har varit bra! I fredags blev det utgång och det gick bra, först åkte vi till nivå och drack lite och sen drog vi till en klubb i Rådmansgatan. Det fanns ganska mycket folk där så det var väldigt svårt att dansa utan att få en armbåge nånstans haha :p
Jag gick från klubben innan två eftersom jag hade match nästa dag så jag var tvungen att sova några timmar.
I lördags så hade jag match, vi förlorade men vi spela skit bra, vi var så nära på att vinna! Älsklingen kom inte till min match för han hade innebandy match och det blev vinst för honom hihi. Men min älskade mamma kollade på min match, hon har inte missat en enda match, hon är så bäst :) När vi kom hem så kollade vi på Happy Endings och bara myste.
I söndags hade jag och min älskling skottutbildning med våra innebandy lag, jag hade tidigt på morgonen och han hade på eftermiddag, utbildningen var ganska kul även om det var lite svårt :p Juste på kvällen så fikade vi eftersom det var tredje advent, Gud vad tiden går fort!! Snart är det jul och sen reser jag i februari :D
Det var så min helg såg ut illafall! Hoppas ni också hade en grym helg :)

20131216-140248.jpg