Hem

Inlägg från taxin!

Nu försöker man hinner göra så mycket det går för att få livet att funka så det blir inlägg från taxin. Multitaska är inget av mina starka sidor för ibland känns det som om allt man gör samtidigt inte blir ordentligt gjort som om man hade fokuserat på en grej i taget.

Men nu när det är mycket att göra så är det svårt att bara ha en grej att göra i taget så då blir det multitask utan man vill det, men jag har haft det stressigt ganska länge nu så jag har blivit bättre på det så det är positivt. Jag har skola och praktik samtidigt vilket har gjort det stressigt men väldigt lärorikt så är jätte nöjd. Skolan har inte hänsyn för de som hittade praktik utan de kör bara på som vanligt och lämnar alla möjliga läxor som vanligt och enda svaret de har är att man inte behöver sträva efter A utan att man bara klarar kursen? Hur bra svar är det liksom, det är tråkigt att man ska få dåligt betyg för att man är en av de som fick praktik? Men men snart är jag klar och det är bara att köra och helt enkelt leva med att man kanske inte lyckas fixa A på de här sista två kurserna.

Men på praktiken har det gått bra. Jag har fått lära mig en del och det är jag glad för, för då känns det värt att kanske inte få ett A för istället har man då fått erfarenhet och verkligen känt hur det är att jobba med det. Jag kan säga att jag har valt rätt utbildning, det känns verkligen bra. Yrket är extremt intressant och man vill bara lära sig mer och mer och det är aldrig tråkigt. Det är alltid nya grejer att lära sig och där jag fick praktik har jag haft turen att få underbara kollegor vilket har gjort att jag inte varit rädd över att ställa frågor osv, utan de gillar att lära ut och hjälpa mig vilket har kännts tryggt :)

Men nu ska jag snart av, så skriver senare :)

Inlägg från taxin

Bjuder på en bild från helgen med mamsen :)