Hem

Måndag!

Hello på er!

Idag var jag ledig, äntligen kan jag säga! men på onsdag, torsdag och fredag jobbar jag natt! Idag måndag så har jag gjort massor känns det som, jag och älsklingen vaknade vid elva kanske och då var vi hungriga så istället för att äta frukost eftersom det var så sent så bestämde vi oss för att äta lunch istället. Vi åkte till Farsta centrum och åt i Burger King, vi åt de där nya wrapp, och de var super goda kan jag meddela, jag rekommenderar det, jag blev jätte nöjd :)

Efter vi hade ätit så gick vi runt lite och jag köpte träningsshorts och två jättefina tröjor till älsklingen. Jag lägger upp bild imån på mina nya träningsshorts. Efter vi hade gått runt lite så bestämde vi oss för att gå till Espresso House där vi köpte en frapino som smakade skit gott! När vi var klara med den så åkte vi hem och på vägen hem bestämde jag mig för att träffa min mami i stan för hon skulle till nån utbildning om hur man rengör ansiktet och sånt.

Jag träffade henne och hennes kompis vid Åhléns och sen promenerade vi dit, de som höll utbildningen eller hur man kan kalla det var Mary Kay företaget, de visade sina produkter och sånt och man fick prova också, vi fick ansiktsmask och krämer och andra grejer till ansiktet så när man gick därifrån kände man sig väldigt fräsch. Jag och mamma funderar på att köpa deras produkter kanske eftersom de kändes riktigt bra faktiskt. Men men efter det så åkte jag och morsan hem och då hade älsklingen varmt upp maten för alla oss tre så vi åt direkt.

Efter vi hade ätit och vilat så körde jag och älsklingen zumba en timme, vi blev super trötta men det är skit kul ändå. Efter en timmes träning så var det dags för en dusch och nu sitter jag här och bloggar och han jobbar, men nu ska vi kolla på en serie och mysa och sen sova!! :)