Hem

Nudestix

För typ en månad sen hade jag äran att träffa en av grundarna av NUDESTIX. Taylor var på Sephora i fredags och introducerade hennes smink märke i form av en sminkkurs. Jag har verkligen noll intresse av smink, eller rättare sagt jag har egentligen intresse men är för lat för att sätta mig in i det och ta reda på vad allt är.

Jag är den som hellre sover 30 minuter längre och sminkar mig snabbt och enkelt än att vakna i tid för att sminka så där fint som alla gör med highlighter och foundation och allt möjligt som finns nuförtiden. Så när Taylor berättade om hennes märke och hur den har kommit och hur den är tänkt så träffade den mig direkt. Tydligen är det inte bara jag som väljer helst att sova längre utan de också haha.

Deras märke går ut på att det ska vara så smidigt som möjligt och att de ska vara lätt att ta med sig överallt och de har faktiskt lyckats med det. NUDESTIX varor leveras i små boxar och i den finns det en spegel på locket och i den boxen går det att ha flera pennor än bara en.

Det levereras även i den super snygga boxen en pennvässare vilket är sjukt bra. Jag är helt fascinerad av det där märket och är glad att jag gick på den kursen och fick lära mig lite mer om smink, så nu kan jag lite mer om concealer och sånt fast i en mycket smidigare form. Allt från NUDESTIX är i form av pennor, men kikade lite på deras hemsida att de kommer även börja erbjuda smink i en annan form än bara pennor. Men det har inte kommit till Sverige än men det hoppas jag att det gör.

Jag rekommenderar det här märket, ni kommer älska det. Speciellt för er tjejer som vill ha en snabb nude look vilket är sjukt snyggt. Ni som vill sova längre men ändå vill vara snygga när ni går ut :) NUDESTIX har inga konserveringsmedel och inga parabener vilket är bra. #GONUDEBUTBETTER

Nudestix