Hem

Ny hårfärg – Super nöjd!

Super nöjd

I tisdags färgade jag mitt hår hos Hår3000 i Hötorget med Mette, och jag kan säga att jag blev super nöjd! Jag var sugen på något nytt men inte för nytt eftersom jag inte vågar göra stora ändringar men Mette visste exakt vad hon skulle göra, jag visade lite bilder men hon hade redan tänkt ut ungefär exakt samma så det var bara att lita på henne och köra igång.

Det var riktigt skönt att hon visste exakt hur jag ville ha det, då slipper man stå där och förklara och det visade sig att hon hade rätt för jag blev super nöjd med resultatet. Det är alltid kul att gå till henne eftersom hon är så pratsam så man sitter där och snackar om allt möjligt och tiden försvinner jättesnabbt, helt plötsligt är man klar och redo för att gå hem med super snyggt hår :) Så om ni vill ha en grym frisör tveka inte att gå dit, hon är grym :D