Hem

Resultat – Babyliss Curl Secret

Här kommer ett inlägg angående resultatet efter att ha använt Babyliss Curl Secret, resultatet som finns på bilden gjorde jag på kanske 20 min max, kommer inte ihåg riktigt, och jag blev riktigt nöjd! Nästa gång kommer det säkert gå snabbare när man börjar bli van, men jag menar att fixa håret på 20 min är det hur bra som helst tycker jag, jag var väldigt seg med de andra vanliga locktångarna, det brukade ta typ mer än en timme och det blev aldrig jämt typ. Men alla är olika duktiga så några kanske är super duktiga med de andra vanliga locktångarna. Men så enkelt en maskin blir så älskar jag det eftersom jag är väldigt lat när det gäller sånt, så nu kan jag liksom börja fixa håret utan att tycka att det är jobbigt. Det går säkert att fixa håret på mindre än 20 min eftersom locktången har olika tider beroende på hur lockigt man vill ha det så om man bara vill ha det vågigt så kanske det inte tar lika lång tid samtidigt så om man vill ha det riktigt lockigt så tar det extra tid. Jag valde den mittemellan inte så lockigt bara vanligt.

Har inte bloggat på ett tag nu men idag var det dags, det händer ibland att man inte vet vad man ska skriva om liksom ibland tar idéerna slut hihi :) Hade tänkt att blogga om det här förut men hade inte orkat lägga upp bilderna hihi som sagt jag är ganska lat :P Men här kommer bilden illafall, ni kanske inte tycker att det ser så bra ut men jag gjorde det väldigt snabbt så jag bara tog hår efter hår, kanske blir det finare om man är noggrannare, men själv blev jag riktigt nöjd! Det här locktången är faktiskt ett bra julklappstips för att köpa till sin mamma, flickvän, dotter, osv! :)

Babyliss Curl Secret