Hem

Shea butter hand cream!

Shea butter hand cream från L’occitane är väldens bästa kräm! Den luktar så gott och man blir så mjuk om händerna. Att jag hittade den här underbara krämen var för att jag var efter en jättebra hand kräm till min mamma och så letade jag en som inte hade så mycket lukt eftersom morsan klarar inte av starka lukter, så jag började leta tills jag hittade den här krämen som många hade skrivit så bra om så jag jag köpte den direkt. Morsan älskade krämen och sen dess har hon inte bytt kräm, hon har även köpt andra krämer därifrån som Almond Milk Concentrate som också luktar så gott! Jag tror att alla produkter från L’occitane är bra, har inte testat alla än men de jag har testat så har jag blivit nöjd med.

Så ni som letar efter den perfekta handkrämen så måste ni testa Shea butter hand cream! Det är deras bäst säljande kräm vilket betyder att den är bäst! Jag är glad att morsan gav mig den här krämen i present så att jag också kunde testa och bli lika nöjd som hon :D

Shea butter hand cream