Hem

Solig dag

Igår var det en super solig dag visst?! Igår tror jag att det var den dag som har varit mest solig eller kanske idag var det soligare. Det har varit så varmt. Det är så skönt att kunna gå med shorts igen, det kändes att den tiden aldrig skulle komma tillbaka igen! Men nu är den här och hoppas den stannar länge :)

Dagen började som vanligt med att jag vaknade, åt ingen frukost igår för jag hade ingen lust, var faktiskt inte sugen på någonting igår. Hann inte göra så mycket på morgonen, vid tolv eller lite innan det så började jag fixa mig för jag skulle iväg till min tandläkare för kontroll. Ibland är det jobbigt att ha tandläkaren enda dit bort men han ska vara bäst enligt många så man har inte så många val. Kontrollen gick bra, mun hygienen har förbättras väldigt mycket nu när jag köpte alla möjliga typer av tandborstar så det tyckte han var bra. Jag kan säga att det är skit jobbigt att ha osynlig tandställning när det gäller rengöring, jag har så liten käke där nere så de flesta tandborstar är så stora liksom. Så ni som tänker skaffa osynlig tandställning tänk på att det kommer bli jobbigt att rengöra, man måste länga minst typ 40 minuter så att det verkligen blir rent.

Efter tandläkaren så mötte morsan mig, vi möttes på vägen hihi och sen innan vi tog tåget så köpte vi wienerbröd och en cola, super gott! Coops wienerbröd måste vara de godaste! När vi kom hem så stekte vi fisk, gjorde ris och så gjorde vi en fantastiskt god sallad! :D

Solig dag med god mat