Hem

This is the end!

Har precis kollat klart på This is the end, det var älsklingen som ville se den sen länge så han tvingade mig att också kolla på den. Själva trailern tyckte jag var så overklig och överdrivet så det var därför jag egentligen inte ville kolla på den eftersom jag inte gillar såna filmer som är överdrivna. Men jag kan säga att filmen var faktiskt jätte bra! Den var mycket bättre än Bad Neighbours, den hade en roligare handling (även om den inte var så trovärdig). Bad Neighbours var inte så värst bra tyckte jag, det enda bra är att kolla på den super snygga Zac Efron, men annars var den inte speciellt rolig, den hade liksom inte en sån speciellt handling.

This is the end var mycket bättre om man nu väljer nån av den, den har mycket effekter och så men den är rolig ändå. Jag tror att det är samma regissör till både Bad Neighbours och This is The End, men jag rekommendera This is The End mer. Som sagt bättre handling och mycket bättre skådespelare är med också. Så ni som inte har kollat på den och gillar komedier så kommer ni säkert gilla den :D

Här lägger jag upp trailern ifall ni vill kolla ;)