Hem

Vapianos nya koncept!

Vapianos nya koncept kan jag säga inte funkar så bra, jag var där första dagen de öppnade som jag i ett tidigare inlägg skrev om. Vapianos nya konceptet är bara weird och jag förstår helt ärligt inte systemet. Jag trodde att det skulle vara mer så att man har servitörer och så, men man ska ändå köa för att beställa sin mat bara att man inte gör beställningar längre där de gör maten utan vid en vanlig kassa.

Men det blir ändå samma sak för då ska du ändå köa där, och förut när du har köat och kommit fram så vet man ungefär om hur många minuter man kommer att få sin mat. Men nu köar man fram till kassan och trots att den dagen var jävligt lugn så tog det 30 minuter eller mer att få maten och sen kom det ut helt fel mat.

Jag hade tagit fusilli som pasta och utan babyspenat och parmesan och jag fick linguine pasta, babyspenat och parmesan. Och då fick jag vänta ytterligare 20 min. Om man nu har fått vänta så länge borde de iallafall prioritera om man lämnar tillbaka nåt och göra det på en gång. Jag har själv jobbat på Vapiano och då sa de jämnt att man har i snitt mellan 3-5 minuter på att tillaga en pasta.

Bemötandet när jag gick och lämna pastan för att säga att det var fel var inte världens bästa heller, men han som lämnade maten var dock väldigt ledsen och pastan var svin god så då tänkte man inte på att klaga på han som lämnade maten för han var ju trevlig.

Nej, men hela nya konceptet känns lite ogenomtänkt på något sätt för det finns typ max 4 kassor har jag för mig för det var bara 4 skärmar jag såg, så hur ska det gå fortare? Men det var deras första dag de öppnade så man får ha det i åtanke att kanske inte all personal är tillräckligt utbildade eller att själva systemet inte heller är helt utvecklad.

Jag måste definitivt testa igen för att det kanske bara var en otursdag pga att nyöppningen, för om Vapianos nya konceptet skulle funka så kommer det vara riktigt trevlig miljö. För renoveringen i sig är väldigt bra och miljön på Vapiano har alltid varit mysigt.

Vapianos nya koncept